Rambler's Top100
НОВОСТЬ

“Інтерпайп” перебазувався із портів Румунії до Болгарії — директор з логістики

[16:15 17 апреля 2024 года ]

Українська промислова компанія “Інтерпайп” змінила головний порт відвантаження продукції з румунської Констанци на Варну у Болгарії. Про це в інтерв’ю порталу ГМК-центр повідомив директор з логістики та забезпечення закупівель компанії Олексій Яновський.

“Внаслідок закриття доступу до українських портів на Чорному морі нові логістичні маршрути з’явилися вимушено. “Інтерпайпу” довелося налагодити відвантаження overseas через порт Констанца (із Румунії йшли вантажі до клієнтів у США та на Близькому Сході). Пізніше, із відкриттям одеських портів, додалася Варна. Ми звозимо продукцію до Одеси, де накопичуємо фідерні партії. Звідти вони доправляються до Варни. Коли у Болгарії збираються вже судові партії, вони вантажаться на океанічні балкери та прямують до порту Х’юстон”, — сказав він.

Крім того, за його словами, “Інтерпайп” був вимушений шукати оптимальні шляхи доставки продукції клієнтам на Середньому Сході. “Такий маршрут був віднайдений після відкриття портів Великої Одеси. Він пролягає через грузинський порт Поті з наступним перевантаженням продукції на залізничні вагони”, — повідомив О.Яновський.

Він також назвав тимчасовий морський коридор з портів Одеси питанням виживання економіки України. “Це критично важлива тема не тільки для нашої компанії, але і для держави в цілому”, — підкреслив він, додавши, що “Інтерпайп” наразі близький до того, аби взяти у тайм-чартер судно для перевезень Чорним морем, із Одеси до Варни.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.