Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Руководство “АрселорМиттал Кривой Рог” обвинили в подкупе местной власти

[10:30 11 июля 2017 года ]

Депутат Криворожского горсовета Николай прокомментировал в Facebook открытое письмо руководителя АМКР Парамжита Калона по поводу повышения ставок земельного налога для меткомбината.

“Побачив звернення генерального директора “Арселорміттал” Калона до Президента, Генпрокурора, мера Кривого Рогу. Якесь самісеньке “хелп, рятуйте!”. Є коротенька, ну може не зовсім коротенька відповідь. С початку хай топменеджмент комбінату покине дуже затишне місце “ночлега” на березі Інгульця, в дуже комфортному домі, що дуже, дуже далеко від міста, до речі проект будівлі робила моя фірма))), і всі скопом переїдуть на Соцмісто, щоб цілодобово дихати “свіжим” повітрям з конверторного цеху, разом з мешканцями прилеглих до комбінату районів. Це раз. Два, це питання чому юридична фірма що обслуговує комбінат (афільована з нардепам від опо Д.Шпеновим) досі не подала в суд на рішення міськради коли прийняли коефіцієнт 1.91, ця цифра була прийнята з масою порушень, без громадських слухань з суцільним недотриманням регуляторних актів та процедур. Одне подання до суду і у вас вже знову 0.91, чому не в суді досі?! Три, це те що на позачерговій сесії міськради, в середу буде виноситися в зал коефіцієнт 1.61, це рішення готувалось, хоч і “втихоря” але з дотриманням процедур, через громадські слухання (представники комбінату теж брали участь), через все що потрібно по регуляторці. А тепер зрозуміло, не голосується рішення, ви по суду “стрибаєте” знову у 0.91, а голосується у вас 1.61. Дуже дотепно, майже дуже хитро. А це все результат підкупу місцевої влади через “зовсім секретні” договори соцпартнерства! Загралися всі разом, забрехалися. Вважаю що місту треба відмовитися від ганебної практики “соцхабарів”, зробити всім підприємствам ГМК Кривого Рогу коефіцієнт 3!, і всі відносини вивести на публічний, максимально прозорий рівень. Бо селяни платять 8%. Не потрібно скиглити президенту, прокурорам, та меру. Повторюся, поживіть біля свого комбінату, хочаб місяць, а потім листуйтеся “на деревню дедушке”! А ще займіться охороною свого майна та продукції, бо у вас тягнуть так, що альтернативні виробництва утворилися, поза загорожею! Завтра наша фракція визначиться як буде голосувати по проекту рішення стосовно платні за землю.”

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.