Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Бухгалтер Юрия Иванющенко оказался “классово близким” для жены генпрокурора

[11:30 09 октября 2017 года ]

Журналист Дмитрий Гнап объяснил в Facebook причины девиантного поведения Ирины Луценко в Раде во время голосования за законы “по Донбассу”.

“Блатна лексика пані Луценко, крім стилістичних збігів з попередньою владою, демонструє ще одну важливу річ. Оце “Олег, вынеси козла!” чітко показує поділ на своїх та чужих для нинішньої правлячої верхівки. Бо, виявляється, Олег Недава, який до обрання в Раду працював бухгалтером Юри Єнакієвського — він для Ірини Луценко свій. “Классово близкий Олег”. Хоча, цей Недава, в часи Януковича разом зі своїм патроном Іванющенком брав участь в розкраданні сотень мільйонів бюджетних гривень.


А от свободівець Левченко, якого хоч і можна за щось критикувати, але, наскільки відомо, він не вкрав ані завод, ані бюджетні кошти, так от Левченко для дружини генпрокурора — “козел”. На жаль, досвід Януковича нинішню владу, судячи з поведінки пані Луценко нічому не навчив. А досвід цей простий: якщо ви плекаєте корупціонерів і поводитесь як гопота з підворотні, то не варто дивуватись, коли вас копняками гнатимуть з владних кабінетів. В перекладі на зрозумілий для вас жаргон, пані Луценко, це значить: “за “козлов” непременно ответите”. Рано чи пізно. Спитайте хоча б Януковича.”

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.